Spray gyártás

Betonvédelem

Cégünket 1993 decemberében alapítottuk, mint a Budalakk I. festékgyár (Budapest, Külső Váci út) 2.-es számú mintaboltja.

1995-en a Budalakk eladása után a mintabolt hálózat, fel lett számolva, így önálló beszerzésekkel folytattuk a a festékek forgalmazását Szolnokon és vonzáskörzetében.

Kezdetektől cégünk specialitása volt az egyedi vevői igények kielégítése, speciális termékek elkészítése mind lakossági, mind ipari felhasználók részére.

Ebben az időszakban sok érdekes megrendelést teljesítettünk: Pl. készítettünk bőrfestéket, fali pácokat, vascsillámos alapozókat és fedőfestékeket korrózióvédelmi felhasználásra.

Az európai uniós csatlakozással tapasztalnunk kellett, hogy a festékek piaca is átalakul. Az emberek a lakásfestéséhez a kisboltok helyett a nagyobb áruházakat választják, még akkor is, ha silányabb, sok esetben drágább termékeket vásárolnak.

Igazodva a vásárlási szokások megváltozásához, ma ár csak szakipari, korrózióvédelmi, betonvédelmi, tűzvédelmi, ivóvíz- és szennyvíz ellenvédő, bútor ipari festékek forgalmazásával foglalkozunk. 

2016 szeptemberében a lakossági értékesítést befejeztük és jelenleg kizárólag nagykereskedelmi és WEBSHOP értékesítéssel állunk ipari vásárlóink rendelkezésére.

Telefonos egyeztetés, vagy webshop megrendelés alapján az árukat Zagyvarékason Ügyes utca 2. szám alatt lehet átvenni. Telefon +3656512220, vagy +36306857291.

Értékesítő munkatárs közvetlen száma: +36306857292, műszaki segítség: +36306857291, vagy írásban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .