Spray gyártás

Betonvédelem


Szeretnénk Önöknek bemutatni partnerünket az INTERNATIONAL PROTECTIVE COATINGS-ot, melyhez weboldalukon megjelent "WHAT MAKES US DIFFERENT?" cikküket választottuk, címe "Mi különböztet meg bennünket?" /forrás: eredeti International fordítás/

Az International Protective Coatings, az AkzoNobel csoport, a világ legnagyobb festékbevonat szállítójának a része. Tehát mi különböztet meg bennünket más szállítóktól? Nos, a válasz az egyik amire büszkék vagyunk!

Mi minden tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel ott vagyunk a világ bármely részén, innovatív termékeink, szolgáltatásaink és bevonataink révén, Önt kívánjuk, helyben kiszolgálni. Szerte a világon építünk ki kapcsolatokat, hogy védjük az embereket és eszközeiket, ami egyedivé teszi az Ön üzletét.

Globális ellátás, helyi szolgáltatás

Helyszínre szállítás. Műszaki szolgáltatás és támogatás. Hozzáadva az egyedülálló befektetésünket a termékek fejlesztésébe. Az eredmény a "World Wide Produkt Range", az egész világon elérhető termékválasztékunk. Az Ön szempontjából ezek a termékek az egész Földön bárhol rendelhetőek, tehát amikor Ön az International Protective Coatings termékeit írja elő, akkor Ön kiváló minőségű termékeket fog kapni, függetlenül a helyszíntől.

Egészség, biztonság és környezetvédelem

Az AkzoNobel csoport részeként, elköteleztük magunkat, a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységünk fejlesztése mellett, amit kiemel a poziciónk a neves Dow Jones Fenntarthatósági Indexében is (Dow Jones Sustainability World Indexes, DJSI), a vegyipar egyik vezetői cégeként.

A termékeink műszaki (PDS, product datasheet,) és biztonsági (MSDS, Material Safety Datasheet,) adatlapjainak letölthetősége, a honlapunkon szereplő referenciák (Track Records,) és szakértői véleményeink is segítséget nyújtanak honlapunkon. Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk Önökkel eddigi tapasztalatainkat, hogy segítséget nyújthassunk projektjeik megvalósításához, a világ bármely részén."